Казеїнат натрію (Sodium Caseinate) - це молочний білок, отриманий в результаті використання натрію для видалення білка з молока.
Він добре розчиняється у воді і сам по собі є відомим, високоживильним залучачем коропа.
Будучи одним з найлегших молочних білків, слід бути обережним щодо рівня включення, так як 10% плюс може зробити приманки плавучими.
При використанні у великих кількостях він часто є основним білковим інгредієнтом бойлів нейтральної плавучості, а норми включення близько 50 % в суху базову суміш використовуються для плаваючих бойлів (pop-ups) і дуже рекомендується для приманок з тіста та виготовлення пасти для обертання бойлів та вантажів !
Рекомендований рівень включення – до 10% – (100 г) на кг базової суміші.
Фізико-Хімічні показники | |
Білок в сухому продукті, % мін. | 96,0 |
Волога, % макс | 5,99 |
Жир, % макс. | 1,5 |
Зола, % макс. | 4,0 |
Лактоза, % мін. | 1,0 |
pH, мін.-макс. | 6,6-7,0 |
Індекс розчинності, макс. | 0,2 |
Чистота (диск), макс | 0/A |
Натуральні інгредієнти для виробництва рибальських приманок, не призначений для споживання людиною!
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Артикул | SC-1000 |
Ціна | 400.00 |
Наявність | Немає в наявності |
- Ціна: 400 ₴